Soluții Adezive pentru Industria Energiei Solare

Producătorii principali de panouri solare aleg Tesa datorită produselor fiabile și a dispozitivelor de aplicare tehnologizate. Echipa noastră de vânzări experimentată este prezentă în toată România și nu numai.

Soluţii de benzi adezive de înaltă calitate pentru producţia de panouri solare
Fixarea Cadrului Panourilor Solare

Benzile din spumă tesa sunt soluția optimă pentru lipirea cadrului panourilor solare. Beneficiați de un finisaj estetic și de un proces de asamblare rapid, curat și simplu.

Lipirea Cadrului Panourilor Solare

Indiferent dacă doriți să lipiți șinele posterioare pe modulele fotovoltaice, un sistem de montare pe oglinzile heliostatice sau un capac din sticlă pe modulele termosolare, tesa® ACXplus oferă durabilitatea și performanta necesare.

Protejarea Permanentă a Muchiilor Panourilor Solare

Banda tesa pentru protejarea permanentă a muchiilor conferă modulelor fără cadru un finisaj estetic și reduc rata de spargere a modulelor.

Fixarea și Alinierea Celulelor Panourilor Solare

Banda adezivă tesa pentru fixarea celulelor menține fix celulele și rândurile de celule în timpul producției modulului.

Fixarea Cablurilor Dozei de Derivație la Panourile Solare

Benzile adezive tesa sunt ideale pentru asigurarea cablurilor panourilor fotovoltaice în timpul transportului și instalării.

Fixarea Dozei de Derivație a Panourilor Solare

Fixarea imediată şi sigură a dozei de derivaţie în timpul asamblării.

Fixarea Izolarea Conductorilor Electrici de Conexiune

Utilizați benzile dublu adezive tesa subțiri pentru montarea și izolarea optime a conductorilor electrici de conexiune în procesele manuale și automatizate.

Bandă de Obturare a Luminii la Panourile Solare

Acoperă colectorii de încărcare sau conductorii electrici de conexiune vizibili, pentru a îmbunătăţi designul modulului solar.

Mascarea Temporară a Orificiilor Panourilor Solare

Acoperă colectorii de încărcare sau conductorii electrici de conexiune vizibili, pentru a îmbunătăţi designul modulului solar.