Imprimare flexografică

flexografie

Benzile de îmbinare a hârtiei sau a peliculei, manșoanele de montaj ale clișeelor și benzile pentru montarea clișeelor sunt doar câteva exemple din gama noastră completă pentru fabricarea și procesarea hârtiei.

Făcând ca fiecare lucrare să arate cât mai bine posibil

Vă pasă de meseria dvs.: sunteți pasionat să înțelegeți totul corect și să vă dedicați pentru a vă asigura că fiecare lucrare de imprimare livrată de mașina dvs. de imprimat este o operă de artă. Ceea ce vă diferențiază este faptul că expertiza dvs. nu stă numai în calificarea pe care o aveți, dar și în experiența de zi cu zi.

Expertiza și experiența vă spun că pentru imprimarea de tip flexografic aveți nevoie de benzi de fixare a clișeelor și soluții de imprimare care să ofere o calitate optimă, constantă și productivă.

De fiecare dată. Din fiecare unghi.

Onorați meseria cu avantajul calității de imprimare 3M

V-ați dedicat cariera artei imprimărilor flexografice. Doriți mai mult decât un furnizor, doriți un partener care să poată aduce soluții și care să fie alături de dvs. în încercarea de a obține o imagine de ansamblu. Experții în flexografie 3M s-au dedicat găsirii de modalități care să vă ajute să vă onorați angajamentul față de meserie în toate etapele procesului de imprimare.

Fixarea pe placă trebuie să fie perfectă: necesită concentrare și competențe de fixare a plăcii și de a configura corect cilindrii. Vă ajutăm să faceți acest lucru corect.

În timpul tirajului de imprimare urmăriți calitatea imprimării, simțind modul în care funcționează mașina de imprimat. Noi vă ajutăm să mențineți funcționarea fără probleme la fiecare tiraj de imprimare.

Când operațiunea de imprimare s-a încheiat, demontarea devine momentul adevărului. Vă vom ajuta să reduceți incidența deteriorării plăcii și oboseala operatorului.

Avantaje
Optim

Aveți nevoie de banda flexografică potrivită pentru fiecare lucrare, indiferent dacă este de o densitate mică pentru a maximiza reproducerea punctelor, de densitate înaltă pentru un câmp solid de culoare sau undeva între ambele variante. Noi oferim cea mai mare gamă de densități de bandă din industrie, astfel încât să o puteți alege pe cea exactă care să se potrivească cel mai bine necesităților lucrării curente.

Aflați cum vă ajutăm să găsiți combinația optimă de caracteristici pentru fiecare lucrare, de la alegerea densității potrivite în camera de fixare a plăcii la alegerea adezivului potrivit care să vă ajute la îndepărtarea după imprimare.

Consecvent

Noi vă oferim una dintre cele mai strânse toleranțe din industrie, astfel încât să știți că banda dvs. flexografică are aceeași grosime, fie că este la începutul, fie la sfârșitul rolei – sau chiar la o rolă diferită.

Aflați mai multe informații referitoare la modul în care vă putem ajuta să obțineți consecvență din partea tehnologiilor care ajută la eliminarea bulelor de aer la fixarea adezivilor fapt care reduce deteriorarea plăcii la demontare.

Productiv

Bulele de aer și ridicarea marginilor sunt inamicul, întrerupând procesul de imprimare și reducând productivitatea la extrem. Benzile noastre de fixare flexografică vă pot ajuta, oferind o eliminare a aerului și o aderență fermă, astfel încât mașina dvs. de imprimat să funcționeze continuu.

Modul în care contribuim la îmbunătățirea productivității cu caracteristicile adezivilor și ale spumei care vă ajută pe parcursul procesului dvs., de la prima fixare corectă până la demontarea cu mai puțină forță pentru a reduce deteriorarea plăcii și oboseala operatorului.