Despre noi

Firma noastră a luat ființă în 2008 prin desprinderea din MDE Group, o societate responsabilă cu distribuția produselor 3M în România încă din 2002. Motivul separării acesteia l-a constituit dorința de a dezvolta activitatea de conversie, independent de cea de distribuție.

Afacerea a crescut în mod constant de atunci, trecând prin mai multe etape. În 2012 am semnat primul contract mare cu unul dintre principalii furnizori ai Ikea din Maramureș, ceea ce ne-a permis să începem investițiile. Ne-am concentrat pe câteva utilaje noi, însă cel mai important aspect care ne-a ajutat la acel moment a fost recrutarea de noi colegi. A fost aleasă o echipă de management formată din profesioniști din diferite domenii care și-au format echipe competente cu salariați permanenți. Un alt moment important l-a constituit un proiect greenfield în 2019 prin care am construit o hală nouă de producție pe o suprafață de peste 1,500 mp, dotată cu cele mai moderne utilaje de prelucrare a benzilor adezive, spumelor de diverse tipuri și a foliilor de protecție.

În 2020 am obținut certificarea IATF 16949, un standard de calitate cerut de industria auto. O confirmare a expertizei construită în ultimii ani și a capacității de a servi clienții cu cele mai stricte cerințe.

În 2021 am depășit pragul de 5,000,000 EUR cifră de afaceri, iar astăzi livrăm atât în România cât și în restul Europei, Africa de Nord, America de Sud si de Nord.