Folii de protecție

Foliile de protecție sunt foarte prezente în industria auto. Ele protejează materialele sensibile, cum ar fi sticla sau vopseaua în timpul transportului. De asemenea au rolul de a asigura o viață mai lungă a componentelor.

Folii de protecție permanente

Protejează pe termen lung suprafețele

Pentru zonele expuse la factorii externi de mediu (umezeală, razele soarelui, zgârieturi, etc.) există folii permanente care protejează vopseaua. Astfel de folii sunt folosite în tuning-ul auto, având atât un aspect decorativ deosebit, oferind în același timp o protecție perfectă, de lungă durată. Există atât folii transparente, invizibile, dar și folii negre mate de o rezistență deosebită, folosite pe capotă sau în zona pragurilor.

Folii de protecție temporare

Utilizate cu success pentru protecția de scurtă durată a suprafețelor

Atât în procesul de fabricare a diverselor subcomponente auto, cât și pe durata manipulării acestora este nevoie de o protecție temporară. Foliile speciale, care nu lasă urme de adeziv după îndepărtare, sunt soluția perfectă. Acestea pot fi aplicate pe o serie de suprafețe (display-uri, piese vopsite din plastic, sticlă, lemn și multe altele) și sunt gândite să reziste la temperaturi ridicate. Sunt ideale atât pe suprafețe plane, cât și pe forme curbate, mulându-se perfect pe forma pieselor.

Posibilitatea de a printa pe folii de protecție transparente

Mai multe din industria auto