Electronice

Te ajutăm să produci astăzi echipamente care vor dezvolta societatea în viitor

De la servicii pentru clienți la avioane și până la proceduri chirurgicale, lumea continuă să devină mai automatizată. Software-ul și electronicele sunt în fruntea revoluției. La MDE CONVERTING, suntem dedicați creării de produse care îmbunătățesc nu doar electronicele pe care le avem astăzi, ci însăși capacitatea noastră de a inova și de a avansa tehnologia de mâine. Fie că vorbim de produse care fac afișajul de pe dispozitivul mobil mai clar și mai strălucitor, sau de produse speciale care asigură fixarea sigură a celor mai pretențioase echipamente electronice. Aducem noi produse pe piață și contribuim la dezvoltarea următoarei generații de electronice.

Benzi adezive acrilice din spumă

Pentru aplicații cu cerințe extreme

Lipirea componentelor în dispozitivele electronice poate fi foarte dificilă. Pentru multe aplicații se folosesc materiale de înaltă tehnologie cu structuri și proprietăți speciale. Componentele sunt caracterizate de geometrii complexe pentru a satisface cele mai recente cerințe de proiectare ale consumatorului. Sortimentul nostru de benzi de spumă acrilică este special conceput pentru aplicații solicitante din industria electronică și se distinge prin capabilitățile sale foarte speciale de lipire. Performanța ridicată de lipire se bazează pe vâsco-elasticitatea sa: caracteristicile elastice și vâscoase asigură rezistență interioară, precum și relaxarea solicitărilor mecanice. Utilizarea tehnologiilor extrem de inovatoare și a sistemelor speciale de adeziv acrilic împreună cu natura vâsco-elastică a spumei acrilice creează multiple beneficii, cum ar fi rezistența la impact, rezistența ridicată a lipirii și impermeabilizarea dispozitivelor electronice pe întreg ciclul de viață al produsului.

Aplicații tipice pentru benzile acrilice din spumă:

Montarea ecranelor
Montarea capacului de spate
Spatele ecranului
Montarea componentelor cu cerințe speciale

Benzi cu spumă PE

Benzile de spumă PE și-au dovedit de mult valoarea pentru industria electronică. Anumite proprietăți, cum ar fi rezistența la impact, rezistența de aderență și impermeabilizarea sunt oferite de toate seriile din gama noastră PEF. Vă prezentăm o selecție a soluțiilor noastre PEF. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre acest sortiment, te rugăm să ne contactezi.

Aplicații tipice:

Montarea lentilelor
Montarea panoului tactil
Montarea capacului de spate

Benzi speciale cu spumă

Pentru cerințe speciale

Produsele noastre speciale din spumă se concentrează pe cerințe speciale, cum ar fi re-lucrabilitatea excelentă. Aceste proprietăți sunt furnizate de modele adezive specifice, personalizate. În plus, seria noastră specială de benzi de spumă, ca și celelalte sortimente de spumă, oferă o rezistență excelentă la impact și performanță de lipire.

Aplicații tipice ale seriei noastre de benzi de spumă speciale:

Montarea componentelor
Ambalarea bateriei
Montare baterie
Montarea capacului de spate

Benzi Bond & Detach® (de la TESA)

Benzi elastice cu eliberare pentru o îndepărtare fără reziduuri

Cu soluțiile Bond & Detach® de la TESA, am revoluționat re-prelucrabilitatea prin debitarea benzilor care montează permanent componentele, dar lasă opțiunea de a le îndepărta cu ușurință în scopuri de reparare sau reciclare, fără a lăsa reziduuri.

Aplicații tipice ale sortimentului nostru Bond & Detach®:

Montarea bateriei în dispozitive mobile
Montarea componentelor cu valoare mare sau critică
Fixare temporară a componentelor

Benzi dublu adezive

Descoperă varietatea noastră de soluții de benzi dublu adezive

Când telefoanele mobile au devenit disponibile pe piața de masă în anii `90, TESA făcea deja parte din această poveste de succes cu benzile sale dublu adezive. De atunci, soluțiile de adeziv au continuat să se dezvolte în conformitate cu cerințele în continuă creștere ale industriei electronice. Mulți ani de experiență în imediata apropiere a clienților noștri au condus la dezvoltarea de sisteme adezive dedicate pentru o gamă largă de aplicații. Astăzi, benzile noastre de înaltă performanță sunt vârful de lance al sortimentului nostru de benzi de film. Toate seriile din această categorie se caracterizează prin performanțe superioare de lipire, care se exprimă prin aderență la exfoliere, rezistență la împingere și forfecare și rezistență ridicată la impact. Prin urmare, aceste serii sunt utilizate pentru aplicații solicitante, cum ar fi montarea lentilelor sau a bateriei. Suporturile din PET utilizate în aceste serii oferă o foarte bună decupabilitate.

Aplicații tipice:

Montarea ecranului si a panoului tactil
Montarea bateriei
Montarea componentelor

Soluții de lipire structurală pentru o fiabilitate sporită a dispozitivului

Dispozitivele electronice sunt din ce în ce mai miniaturizate și sofisticate. Proiectele complexe necesită zone de lipire mai mici și performanțe mai mari ale benzii. Soluțiile tesa® Structural Bonding îndeplinesc cele mai dificile cerințe ale producătorilor și consumatorilor pe parcursul ciclului de viață al dispozitivelor. Ele oferă performanțe ridicate de lipire structurală la o mare varietate de substraturi, atât cu lipire rapidă, cât și durabilă. Ele rezistă la cele mai dure condiții, combinând rezistența remarcabilă la substanțe chimice și la îmbătrânire cu proprietăți excelente de etanșare chiar și pe substraturi sensibile la temperatură. Procesarea acestor sisteme adezive este simplificată datorită proprietăților excelente de tăiere cu matriță, stabilității imediate de manipulare după activarea la căldură și scurgerii reduse.

Aplicații tipice ale soluțiilor noastre de lipire structurală:

Montare ecran și capac spate

Pentru a proteja electronicele de medii dificile, filmele de lipire structurală trebuie să obțină nu numai o rezistență ridicată de lipire, ci și o rezistență ridicată la substanțe chimice și la impact. tesa® LTC ajută la etanșarea și protejarea dispozitivelor electronice printr-o performanță de lipire remarcabilă și o fiabilitate excelentă.

Lipirea FPC

Lipirea FPC necesită cea mai bună performanță de lipire fiabilă pentru a vă asigura că FPC-urile rămân lipite chiar și în jurul modelelor curbate sau îndoite. tesa® HAF se potrivește perfect pentru aplicațiile FPC solicitante, deoarece oferă o rezistență ridicată la repulsie chiar și la temperaturi ridicate.

Aplicații soft

În aplicațiile soft, temperaturile de activare trebuie să fie suficient de scăzute pentru a proteja substraturi precum textile, piele și materiale plastice. Totuși, lipirea trebuie să fie rezistentă la medii dure, cum ar fi temperaturile extreme și umiditatea ridicată. tesa® LTR este excelent pentru aplicații de produse moi care necesită legături dure și durabile și procese de fabricație rapide și curate.

Montare componente

Pentru a obține dispozitive electronice și mai ușoare și mai eficiente, producătorii folosesc noi combinații de materiale în construcția dispozitivelor lor. Aceasta reprezintă o nouă provocare care trebuie îndeplinită: tesa® XPU are puterea sa în lipirea substraturilor diferențiale, deoarece poate compensa expansiunea termică diferită a substraturilor.