Interior și exterior

Benzi adezive
pentru interiorul și
exteriorul automobilului

Avem banda potrivită pentru orice material. Benzile adezive speciale pentru industria auto se pot aplica pe piese din plastic, metal sau sticlă indiferent dacă textura acestora este netedă sau rugoasă. Piesele se fixează în siguranță deplină și rezistă perioade îndelungate, egale cu durata de viață a automobilului. Montajul se face rapid, curat și cu costuri minime.

Suntem specializați în identificarea celor mai potrivite materiale pentru aplicația ta, lucrând cu cei mai mari furnizori globali de materii prime. Ne asigurăm că lipirea este perfectă, în toleranțele cerute de proiectul tău.

Împreună cu spumele din portofoliul nostru benzile adezive pot asigura etanșarea fonică, termică sau hidroizolația atât de necesare într-un automobil modern. Le debităm astfel încât să umple perfect orice spațiu rămas liber și astfel împiedicăm pătrunderea umezelii, a prafului si a murdăriei.

Benzi adezive pentru interior

Reducerea vibrațiilor și a zgomotelor

Lipire garantată ce asigură o liniște desăvârșită

Piesele fixate cu ajutorul benzilor adezive sunt gândite să asigure siguranța și confortul pasagerilor. De la etanșări ce împiedică pătrunderea vântului în cabină, etanșarea unui element de fixare metalic pentru evitarea zgomotului pe care acesta îl poate produce în timpul deplasării automobilului folosirea benzilor adezive asigură o satisfacție mai mare a utilizatorilor.

Benzi speciale pentru folosirea în interior

Este important ca poluarea aerului din habitaclul automobilului să fie cât mai mica. De aceea recomandăm benzi cu nivel redus de emisii volatile (low VOC).

Design cu posibilități nelimitate

Fiind flexibile și maleabile bezile speciale pot urma ușor aproape orice contur într-un mod dinamic, economic și invizibil. Astfel proiectul tău poate livra toate cerințele de confort și siguranță ale utilizatorului fără afecta negativ design-ul automobilului.

Aplicații

– Cabina de pilotaj
– Elementele decorative
– Garnituri
– Ecrane (mai multe despre ecrane aici)

Benzi adezive pentru exterior

Fixare perfectă, de lungă durată

Benzile făcute să reziste în cele mai dificile medii naturale

Pentru uz exterior se folosesc benzi adezive performante, foarte rezistente la intemperii. Ele rezistă la temperaturi ridicate sau scăzute și la radiații UV, având o durată de viață extrem de lungă. În același timp, se asigură că vibrațiile sunt amortizate și zgomotele nedorite sunt suprimate.

Etanșare și nivelare perfecta

Având o grosime redusă benzile reduc neuniformitățile suprafețelor exterioare și asigură o protecție suplimentară împotriva pătrunderii umezelii. Echipa noastră realizează un design potrivit aplicației tale și se asigură că montajul de către operatorul ce asamblează piesele pe automobil va avea o misiune cât mai ușoară.

Exemple de aplicații

– Sigle și embleme
– Antene
– Senzori de parcare
– Faruri sau elemente ale acestora
– Praguri
– Elemente decorative
– Oglinzi retrovizoare și elemente ale acestora